WIN_20170725_10_36_09_Pro.jpg

Ruben Willems
Voorzitter

Ruben Willems is momenteel doctoraatsstudent aan de Universiteit Gent, vakgroep Maatschappelijke Gezondheidszorg, unit Gezondheidseconomie. Zijn onderzoek richt zich voornamelijk op de chronische zorg van mensen met een aangeboren hartaandoening. Tevens is hij lid van de Opleidingscommissie. Van opleiding is hij klinisch psycholoog, waarna hij aansluitend de master Management en Beleid heeft vervolledigd.


gaelle.JPG

Gaelle De Caluwé
Ondervoorzitter

Als vroedvrouw breidde Gaelle De Caluwé haar kennis uit met een Master of Science in het Management en Beleid van de Gezondheidszorg. Vervolgens koos ze via een postgraduaat voor een specialisatie in HR. Momenteel werkt ze als HR Business Partner bij Talent in Motion Healthcare.


Simon Malfait
Secretaris

Simon Malfait is momenteel Universitair Onderzoeker in het UZ Gent. Hij is tevens verbonden aan het Universitair Centrum voor Verpleeg- en Vroedkunde (UCVV) van de Ugent. Zijn onderzoeksdomein betreft patiëntenparticipatie om micro- en meso-niveau. Hij is van opleiding psychiatrisch verpleegkunde en behaalde ook de Master in Verpleeg- en Vroedkunde, alsook de Master in Management en beleid. In 2014 maakt hij, na enkele jaren klinisch en leidinggevend werk in de Geestelijke Gezondheidszorg, de overstap naar het fundamenteel onderzoek.


Kaat Depourcq
Contactverantwoordelijke

Kaat is assistent aan de Universiteit Gent, meer bepaald op de vakgroep Dienstenmanagement, Innovatie en Ondernemerschap. De titel van haar doctoraatsonderzeoek is 'How customer-oriented are networks?'. Ze heeft tevens 2 jaar gewerkt als verpleegkundige in het UZ Gent.


Jeroen Trybou

Jeroen Trybou is professor Management & Beleid van de Gezondheidszorg (UGent) en is tevens senior adviseur - manager in dit domein bij Probis Consulting. 


simon.jpg

Melissa De Regge
 

Melissa De Regge is universitair medewerker van de Strategische Beleidscel in het Universitaire Ziekenhuis Gent waar ze mede coördinator is van het Digitaal Patiënten Platform alsook diensten methodologisch ondersteunt bij management onderzoek. Haar onderzoeksdomein betreft operationeel management in de gezondheidszorg.  Melissa is gastprofessor in de faculteit Economie.


Margaux Van Damme

Margaux behaalde de master in management en beleid van de  gezondheidszorg in 2016. Momenteel werkt ze als klantenbeheerder vervangingsinkomen bij Partena Ziekenfonds. 


Hanne Deryckere

Hanne werkt als beleidsmedewerker in AZ Glorieux in Ronse waar ze deel uitmaakt van de kwaliteitscel. Voordien was ze als onderzoeker verbonden aan de Universiteit Gent waar ze in 2013 haar doctoraat behaalde.


Sander Aerens.jpg

Sander Aerens

Sander Aerens is deeltijds werkzaam als verpleegkundig specialist in het UZ Gent binnen het zorgpad Geriatrie. Binnen deze functie richt hij zich vooral op cognitieve zorg. Daarnaast is hij ook deeltijds werkzaam in de zorg. Sander studeerde af als ziekenhuisverpleegkundige en behaalde de master in management en beleid in 2015.